"Terrorun azına da çoxuna da tolerant göstǝrǝ bilmǝrik"

Baş nazirin müavini Bülǝnt Arınç, dünǝn Baş nazir Әhmǝd Davudoğlunun rǝhbǝliyindǝ keçirilǝn Nazirlǝr Kabinetinin toplantısından sonra açıqlama verib.

172748
"Terrorun azına da çoxuna da tolerant göstǝrǝ bilmǝrik"

“İnsanları öldürǝn vǝ mallarına qǝsd edǝn hadisǝlǝrin azına da çoxuna da tolerant göstǝrǝ bilmǝrik, terrorla mübarizǝ sahǝsindǝki hǝll prosesinǝ mǝcbur vǝ mǝhkum deyilik, terror aktlarından bütün Türkiyǝ zǝrǝr görür.”
Bunu Baş nazirin müavini Bülǝnt Arınç, dünǝn Baş nazir Әhmǝd Davudoğlunun rǝhbǝliyindǝ keçirilǝn Nazirlǝr Kabinetinin toplantısından sonra verdiyi açıqlamada deyib.
Arınç, hǝll yolu prosesinin ağılla, mǝntiqlǝ vǝ hüquqla davam etdiyini bildirǝrǝk, bu prosesi başa çatdıran tǝrǝfin hökumǝt olmayacağını vurğulayıb.
Bülǝnt Arınç deyib ki, bu prosesdǝn müsbǝt nǝticǝ ǝldǝ edilmǝdikdǝ bunun altında hǝr kǝs qalar. Ölkǝmizdǝ insanlarımızın dincliyi her şeydǝn üstündür.
Peşmergǝlǝrin keçiş icazǝsi mǝsǝlǝsinǝ dǝ toxunan Arınç, Kobanidǝ yaşanan hadisǝlǝrǝ laqeyd qalına bilmǝyǝcǝyini bildirǝrǝk, Türkiyǝnin buradan 200 min insanı qǝbul etdiyini xatırladıb.
Türkiyǝnin müceraya hǝvǝsli olmadığına işarǝ edǝn Bülǝnt Arınç, Şimali İraqdakı regional rǝhbǝrliklǝ Türkiyǝnin ǝlaqǝlǝrinin yaxşı olduğunu vǝ terrorla mübarizǝ mövzusunda ortaq bir anlayış ifadǝ etdiklǝrini bildirib.


Etiketlәr:

Әlaqәli Xәbәrlәr