Mustafa Varank Türkiyәdә sәfәrdә olan  Denis Şmiqal ilә görüşüb

Türkiyәnin sәnaye vә texnologiya naziri Mustafa Varank Türkiyәdә sәfәrdә olan Ukrayna Baş naziri Denis Şmiqal ilә İstanbuldakı Mabeyn köşkündә bir araya gәlib.

1536479
Mustafa Varank Türkiyәdә sәfәrdә olan  Denis Şmiqal ilә görüşüb

 

Türkiyәnin sәnaye vә texnologiya naziri Mustafa Varank Türkiyәdә sәfәrdә olan Ukrayna Baş naziri Denis Şmiqal ilә İstanbuldakı Mabeyn köşkündә bir araya gәlib. Görüşdә Prezident Aparatı yanında Müdafiә Sәnayesi rәhbәri İsmail Demir dә iştirak edib.

Görüşdәn әvvәl bәyanat verәn Mustafa Varank Ukrayna nümayәndә heyәti ilә Mabeyn köşkündә bir araya gәlәcәklәrini bildirib.Mustafa Varank deyib: ‘‘Mabeyn köşkü yüzillәr boyu bir çox tarixi hadisәyә şahidlik edib. Bu gün dә Ukrayna ilә münasibәtlәrimiz baxımından tarixi bir günә birlikdә şahidlik edәcәyik. Ölkәlәrimiz arasındakı münasibәtlәri konkret layihәlәrlә güclәndirmәk istәyirik’’.

Ukrayna Baş naziri Denis Şmiqal , Mustafa Varank vә İsmail Demir keçirdiyi görüşdәn sonra heyәtlәr arasında baş tutan görüşә sәdrlik edib. Görüşdә  sәnaye, texnologiya vә müdafiә sәnayesi sahәlәrindәki layihәlәr qiymәtlәndirilib.


 



Әlaqәli Xәbәrlәr