İsveçdǝ Türk gǝnci qǝhrǝman elan edilib

Murat Әrdal adlı 20 yaşındakı Türk gǝnci isveçli bir gǝnc qızı intihar etmǝkdǝn xilas edǝrǝk günün qǝhramanı elan edilib.

257577
İsveçdǝ Türk gǝnci qǝhrǝman elan edilib

İsveçin paytaxtı Stokholmda (Stockholm) yaşayan Murat Әrdal adlı 20 yaşındakı Türk gǝnci isveçli bir gǝnc qızı intihar etmǝkdǝn xilas edǝrǝk günün qǝhramanı elan edilib.
Polis, rǝsmi sosial şǝbǝkǝdǝn Әrdalın xilas etdiyi qızın xǝstǝxanada müalicǝ olunduğunu vǝ Türk gǝncinǝ minnǝtdarlıq duyulduğunu bildirib. Ölkǝdǝ dǝrc olunan müxtǝlif qǝzetlǝr dǝ eyni xǝbǝri birinci sǝhifǝlǝrindǝ çatdırıblar.
Türk gǝnci Murat Әrdal, Stokholmun Fleminsberq bölgǝsindǝki qatar stansiyasında ǝlindǝ qan izi olan 17 yaşındakı bir qızın hǝrǝkǝtlǝrindǝn şübhǝlǝndiyini, yanına yaxınlaşdıqda qızın psixoloji probleminin olduğunu hiss etdiyini söylǝyib.
Murat Әrdal deyib ki, qızın qollarından tutdum vǝ sakit olmasını söylǝyǝrǝk onunla bir müddǝt danışdım, sakitlǝşdi, intihar fikrindǝn daşındı, bu ǝsnada bir yoldaşım polis çağırdı vǝ onlar gǝlǝrǝk qızı xǝstǝxanaya apardılar.
Konya şǝhǝrindǝn gedǝrǝk İsveçdǝ yerlǝşǝn bir ailǝnin oğlu olan Murat Әrdal, Gǝnclik Dairǝsindǝ bir şöbǝnin rǝhbǝri kimi işlǝdiyini bildirǝrǝk, hǝyatını xilas etdiyi gǝnc qızın parçalanmış bir ailǝdǝ böyüdüyünü vǝ elǝ çox sevgi görmǝdiğindǝn psixoloji problemlerinin olduğunun müǝyyǝn edildiyini deyib.


Etiketlәr:

Әlaqәli Xәbәrlәr