Vendoset pllaka e fundit e urës “Yavuz Sultan Selim”

Pllaka e fundit e urës së 3-të të Stambollit, që lidh dy kontinente dhe konsiderohet si gjerdani i 3-të i Bosforit, u vendos me një ceremoni ku të pranishëm ishin edhe krerët e shtetit.