Ushtria armene sulmon një varreze në Terter, 3 civilë të vrarë dhe 3 të plagosur

Si pasojë e sulmit t ushtrisë armene ndaj një varreze në Terter humbën jetën 3 civilë dhe u plagosën 3 të tjerë.  Zëvendëspresidenti i Azerbajxhanit Hikmet Haciyev bëri të ditur se Armenia, duke u fshehur pas armëpushimit njerëzor zbaton një politikë terrori kurse Azerbajxhani përdor të drejtën për të mbrojtur civilët.