Turqia shembull botëror në vaksinimin antiCovid-19

Jo vetëm qytetarët turq, por edhe të huajt që jetojnë në Turqi e ndjejnë veten komod gjatë procesit të vaksinimit. Ata janë shumë të kënaqur nga sistemi shëndetësor turk dhe e shikojnë vete në avantazh krahasuar me vendet nga vijnë.