Thesaret e vjedhura të Turqisë

Nën drejtimin e Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë këto 16 vitet e fundit janë sjellë në atdhe afërsisht 4.501 vepra artistike dhe objekte historike të rrëmbyera e kontrabanduara jashtë shtetit dhe që sot zbukurojnë muzetë e shumë vendeve evropiane.