Terroristi i sulmit të Stambollit kapet në operacionin e informacionit sekret dhe policisë turke

Terroristi Abdulgadir Masharipov, i cili masakroi 39 veta në sulmin terrorist në një klub nate në Ortakoy të Stambollit natën e vitit të ri, është kapur nga policia e Stambollit. Terroristi fshihej në një adresë në lagjen Esenyurt të Stambollit.