Sulmi në Manchester: Shumica e të vrarëve ishin fëmijë, ndërsa gjendja e të plagosurve është e rëndë

Si pasojë e sulmit terrorist që ndodhi mbrëmë në qendrën më të madhe të koncerteve në Manchester të Anglisë, ‘Manchester Arena’ u vranë 22 persona ndër të cilët shumica ishin fëmijë si dhe u plagosën mbi 50 të tjerë.