Shijet e Pallatit Osman – 04 / Musaka me karota

Në programin e sot, do të bëjmë një udhëtim në nënprefekturën Beypazari të Ankarasë dhe do të përgatisim “Musaka me karota”, që është një gatimeve që bëhej shpesh në kuzhinën osmane. 

Për harxhet e nevojshme për këtë gatim klikoni këtu...