Ronaldo dhuron në Ramazan për Palestinën 1,5 milionë dollarë

Ylli i futbollit me famë botërore, Cristiano Ronaldo, i njohur si një nga futbollistët më humanë dhe të ndjeshëm ndaj çështjes palestineze, edhe këtë vit ka dhuruar për Palestinën një ndihmë me vlerë 1,5 milionë dollarë.