Provat e marrëveshjes së ndotur të organizatave terroriste në Rakka

Me marrëveshjen e bërë mes organizatave terroriste PKK/PYD dhe DAESH në Siri, terroristët vendas të DAESH-it, evakuohen në mënyrë të sigurt nga Rakka.