Protestuesit djegin ambasadën amerikane në Bagdad, policia irakiane ndërhyn me gaz lotsjellës

Përkrahësit e milicëve shii Hashdi Shabi në Irak të mbledhur përpara ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Bagdad morën kontrollin e ambasadës dhe dogjën muret e ndërtesës.