Prej serialeve turke shumë prindër në Paraguai kanë filluar t’u vejnë fëmijëve të tyre emra në turqisht

Serialet turke thyejnë rekord shikueshmërie në mbarë botën dhe së bashku me këtë është vënë re që prindërit kanë filluar t’u vënë fëmijëve të tyre emra në turqisht. 


Fjalët Kyçe: