Përleshjet në Siri dëgjohen deri në anën turke

Edhe pse me ndërprerje të shtënat vazhdojnë të dëgjohen nga

Xherabulus, i cili është nën kontrollin e organizatës terroriste të

DAESH-it dhe ndodhet përballë me qytezën turke Karkamësh të

Gaziantepit.


Fjalët Kyçe: Përleshjet në Siri , DAESH , YPG