Panairi “Udhëtarët e shkencës” u ndal në Shkodër

Në kuadrin e binjakëzimit të institucionit të Medresesë së Shkodrës me Medresenë “Kartall Anadolli” të Stambollit, të mbështetur nga Ministria e Arsimit e Republikës së Turqisë dhe Ambasada Turke në Tiranë, të financuar nga TUBITAK dhe TIKA, është demonstruar në sheshin tradicional para bashkisë Shkodër një projekt i përbashkët me temë: “Udhëtaret e shkencës”.