Pamje nga tragjedia e shembjes së një ure në Itali

Një urë mbi autostradë në Itali u shemb ndërkohë që nën të ishin duke kaluar automjetet. Në këtë tragjedi humbën jetën 2 persona dhe u plagosën 2 të tjerë.