"Oruç Reis" është në krye të detyrës!

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka theksuar se nuk do të pranojnë kurrë nismën që synon ta izolojë Turqinë brenda brigjeve të saj dhe se anija "Oruç Reis" është në krye të detyrës për të siguruar pavarësinë e vendit në energji, sikurse dhe në ekonomi.