Objektivat e goditura nga ushtria turke në Sinxhar filmuar nga AA

Disa objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK dhe zgjatimeve të saj të goditura në operacionin ajror në Malin Sinxhar në veri të Irakut nga ana e Forcave të Armatosura Turke u filmuan nga ana e Agjencia Turke e Lajmeve Anadolli (AA).


Fjalët Kyçe: