Një qytet turk kandidat për çmimin Nobel të Paqes

Kilisi, një qytet që mirëpret sirianë sa numri i banorëve që ka, është bërë shembull i solidaritetit në tërë botën dhe është nominuar për çmimin Nobel të Paqes.


Fjalët Kyçe: