Nevrikosja e presidentit francez Macron

Gjatë mandatit të tij trevjeçar, presidenti Emmanuel Macron duket se e ka përsosur artin e proçkave franceze me një seri gafash, deklaratash të çuditshme dhe marifetesh të llojit PR, që në fakt kanë dhënë efekt të kundërt. Ai shpesh e ka gjetur veten në kundërshtim me publikun e vet, shtypin francez, si dhe shpeshherë kur i është dashur të merret me trashëgiminë koloniale të Francës. #Macron #France #Elysee