Neonazistët e Mesdheut – Pjesa 2.

Dokumentari i #TRTWorld me titull “Neonazistët e Mesdheut” dhe me titra në gjuhën shqipe hedh dritë mbi grupet e ekstremit të djathtë në Greqi dhe në Qipron greke. Nga indoktrinimi në militarizim, këta neonazistë nuk lënë gjë tjetër prapa veçse gjurmë dhune. Pjesën e 1-rë mund ta shikoni duke klikuar këtu...