Në Shqipëri vijon ndihma e madhe ushqimore dhe organizmi i iftareve nga Turqia

Shoqata e të Diplomuarve në Turqi (TUMED) nën kujdesin e Ambasadës së Turqisë në Tiranë ka organizuar shpërndarjan e ndihmave me pako ushqimore për familjet në nevojë.