Në Shqipëri riatdhesohen 14 fëmijë dhe 5 gra nga kampi Al-Hol në Siri

14 fëmijë dhe 5 gra shqiptare të riatdhesuar nga kampi i ferrit Al-Hawl në Siri, mbërritën fundjavën e kaluar në aeroportin e Rinasit, ku u pritën nga Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.