Mesazhe ngushëlluese dhe dënuese nga e tërë bota për sulmin terrorist në Ankara

Bota ka reaguar fuqishëm ndaj sulmit terrorist në Ankara. Mesazhet ngushëlluese dhe dënuese nga liderët botërorë ndoqën njëri-tjetrin.