Margariti: Turqia është bashkuar fizikisht me Shqipërinë për rindërtimin e shtëpive

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në një mbledhje të jashrtëzakonshme të qeverisë ka deklaruar se duhet të nisë sa më shpejt shembja e pallateve të rrezikshme dhe prej andej të nisë ndërtimi i lagjeve të tjera me parametrat dhe standardet e duhura.