Mardini, një përrallë e patreguar e Mesopotamisë

Qyteti i vjetër prej guri i Mardinit, me një të kaluar 3.000-vjeçare, ka mirëpritur shumë qytetërime dhe sot pret vizitorët, të cilët mbeten të mahnitur me bukuritë e tij.