Forcat Komando e Speciale të Shqipërisë njëlloj të afta me kolegët e tyre të NATO-s

49 ushtarakë të rinj përfunduan kurset Speciale dhe Komando, duke u bërë pjesëtarë të 2 njësive më elitare të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.