Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë operacionet kundër PKK-së brenda dhe jashtë vendit

Në operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK brenda vendit dhe në veri të Irakut u neutralizuan 14 terroristë.