Forcat e Armatosura Turke publikojnë videon me rastin e 23 prillit

Shtabi i Përgjithshëm, me rastin e 23 Prillit, Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve, përgatiti videon “Zonja të Vogla dhe Zotërinj të Vegjël”.