Fëmijët sirianë festuan Fitër Bajramin në këndin e lojërave ndër pallatet e rrënuara

Në rajonin Duma në lindje të Damaskut, që afërsisht prej 5 vitesh ndodhet nën rrethimin ushtarak të regjimit të Esadit dhe grupeve të huaja terroriste mbështetëse të tij, e përjetuan entuziazmin e Fitër Bajramin në këndin e lojërave në mes të ndërtesave të shkatërruara.