Epopeja e popullit turk pesë vite më parë vazhdon të përkujtohet në Shqipëri

Në Shqipëri përmes disa aktiviteteve të njëpasnjëshme është shënuar 5-vjetori i tentativës për grusht shteti në Turqi, që shënon edhe Ditën e Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar në këtë vend.