Covid-19/Për herë të parë ka nisur në Shqipëri procedura e terapisë me plazmë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale e Shqipërisë, nëpërmjet Qendrës Kombëtare të Dhurimit të Gjakut, dy spitaleve universitare, Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” dhe Spitalin “Shefqet Ndroqi” në Tiranë ka nisur procedurën për terapinë e plazmës konvale për trajtimin e të prekurve nga COVID-19 që janë në trajtim spitalor.