Amerikë – Protestuesit u vënë zjarrin shumë objekteve në shtete të ndryshme të vendit

Protestat ndaj dhunës së policisë që marrin shpesh në objektivë afro-amerikanët dhe shpesh herë rezultojnë me vdekjen e tyre janë përhapur dhe janë shtrirë në 20 shtete.