Altun: Evropa të frenojë ksenofobinë dhe islamofobinë

Drejtori i Komunikimeve të Presidencës, Fahrettin Altun në fjalën drejtuar konferencës ndërkombëtare “TRT World Forum 2020” u bëri thirrje qeverive evropiane që të çlirohen nga qëndrimet kundër emigrantëve dhe myslimanëve.