Vizita e Presidentit Recep Tayyip Erdogan në Republikën Islamike të Iranit

Kreu turk i shtetit, i cili realizoi një vizitë zyrtare në Teheran, organizoi një konferencë të përbashkët shtypi me homologun iranian, Hassan Rouhani. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, deklaroi në Iran se Turqia është gati të përmbushë përgjegjësitë e saj për të ndalur gjakderdhjen në Irak, Siri, Jemen dhe në të gjithë rajonin. Ndërsa Presidenti iranian shprehu dëshirën për vijimin e marrëdhënieve të mira me Turqinë.

Fjalët Kyçe: