Videoklip për stërvitjen e ushtrisë turke “Nusret-2016”

Videoklipi përmban pamje nga stërvitja “Ftesa në Nusret-2016”, e cila realizohet në Gjirin e Izmirit me pjesëmarrjen e reparteve notuese dhe fluturuese të Flotës dhe Forcave Ajrore si dhe të Komandës së Rojës Bregdetare të Turqisë, njësive të vendeve anëtare të NATO-s dhe vëzhgues nga shumë vende. Në videoklip do të shikoni edhe pamje nga ushtrimet që janë kryer natën në kuadër të kësaj stërvitjeje.