Vazhdojnë testet në hekurudhën Baku-Tbilis-Kars

Ministri i Transportit, Detarisë dhe Komunikacionit të Turqisë Ahmet Arslan bashkë me drejtorin e Hekurudhave të Azerbajxhanit Xhavit Gurbanov dhe ministrin e Ekonomisë dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm të Gjeorgjisë Giorgi Gakharia kanë bërë një udhëtim provë në linjën e re hekurudhore Baku-Tbilis-Kars.