Turqia hap portat për migrantët që duan të shkojnë në Evropë

Njësive të rojës bregdetare dhe sigurisë së kufirit u janë dhënë udhëzimet e duhura për të mos penguar valën e refugjatëve, të shkaktuar në kufirin e Turqisë nga populli i Idlibit që largohet nga sulmet intensive të regjimit Sirian, të kalojë në Evropë me rrugë tokësore dhe detare.