Takimi Erdogan-Tillerson

Erdogan-Tillerson zhvilluan në kompleksin presidencial në Ankara një takim që zgjati mbi 3 orë dhe ku Turqia i përcolli me një gjuhë të qartë palës amerikane të gjitha prioritetet dhe pritshmëritë e saj.