Stërvitja dimërore e ushtrisë turke

Në provincën e Karsit vazhdon stërvitja dimërore e Forcave të Armatosura Turke (FAT), e cila ka për qëllim të testojë mundësitë dhe aftësitë e FAT në kushtet e vështira të dimrit. Në këtë stërvitje marrin pjesë 1 378 personel ushtarak si dhe përdoren 1 281 armë të kalibrave të ndryshëm.