Siri – Çlirimi i Al-Babit i jep fund robërisë 4-mujore në depo

Një familje siriane 7-anëtarëshe (prindërit dhe 5 fëmijë) nga Al-Babi, qytet i çliruar nga pushtimi i organizatës terroriste DAESH përmes operacionit të ushtrisë turke me kodin “Mburoja e Eufratit”, arriti t’i mbijetojë mizorisë së terroristëve duke u fshehur për 4 muaj radhazi në një depo të braktisur.