Në Stamboll nisi Festivali i Çokollatës, Karameleve dhe Pastave

Në Muzeun Ushtarak “Harbiye” në Stamboll ka filluar Festivali i Çokollatës, Karameleve dhe Pastave, i cili është i pari i këtij lloji që organizohet në Turqi.