Malet me ngjyra të ylberit në Igdir

Qyteti Igdir që ndodhet në lindje të Turqisë mirëpret vizitorët e shumtë me bukuritë e rralla natyrore. Malet që kanë ngjyrat e ylberit ndodhen në afërsi të qytetit dhe ofrojnë pamje mahnitëse për vizitorët.