Kalon Stambollin anija që do të shtrojë tubat e “Rrymës Turke”

Të mërkurën në mëngjes banorët e Stambollit kanë parë të kalojë anija gjigande 382 metra e gjatë dhe 124 metra e gjerë “Pioneering Spirit”, e cila do të shtrojë në Detin e Zi tubat e gazsjellësit “Rryma Turke”.