Helikopteri “ATAK”, krenaria kombëtare e Forcave të Armatosura të Turqisë

Në kuadër të Panairit “Eurasia Airshow”, helikopteri “ATAK” dhe skuadra e akrobacive ajrore të aviacionit ushtarak turk dhanë një shfaqje mahnitëse për të pranishmit.