Avionët turq asgjësojnë objektivat e PKK-së në veri të Irakut

Në operacionin ajror të njësive të ushtrisë turke në zonat malore Avashin-Basyan, Zap, Gara dhe Hakurk në veri të Irakut janë asgjësuar 12 objektiva të organizatës terroriste PKK.