Avionët turq asgjësojnë objektiva të tjera të DAESH-it në Siri

Në operacionet e fundit janë neutralizuar 4 terroristë, pjesëtarë të DAESH-it, si dhe janë plagosur shumë terroristë të tjerë. Po ashtu janë goditur me armë të rënda dhe bombarduar me avionë qindra objektiva të terroristëve