Ura më e gjatë për këmbësorë në botë

Në Zvicër ka nisur të përdoret nga këmbësorët ura më e gjatë e varur në botë. Ura është e gjatë 494 metër dhe ndodhet në lartësinë 85 metër. Vetëm kjo urë kërkon guxim të madh për t’u kaluar...