Hapet Panairi Automobilistik i Parisit

Në panairin automobilistik të Parisit do të prezantohet për herë të parë edhe modeli SUV i Toyota-s, Toyota-s, C-HR. Një vend të rëndësishëm në Paris Motor Show zënë edhe modelet e Fiat, Honda, Hyundai dhe Renault, të prodhuara në Turqi.